Figyelem! Felhívjuk Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy személyes átvételnél VALAMENNYI gépünket DÍJTALANUL BEÜZEMELJÜK!

Motoros (rotációs) kapák

A robusztus és megbízható, könnyen kezelhető és egyszerűen használható motoros kapák feladata, hogy megkönnyítsék a mezőgazdasági munkát és a nagy területek művelését.
A lakossági felhasználók számára, akik rendszeres ápolást igénylő kis vagy közepes kerttel, veteményessel rendelkeznek, javasolt a 80 cm-es munkaszélességgel rendelkező, felülszelepelt, akár 200 cm3 lökettérfogatú OHV motorokkal szerelt modellek használata.
Az állítható karok lehetővé teszik a kezelő számára a legkényelmesebb munkavégzést.
A professzionális, 90 cm-es munkaszélességgel rendelkező modell ideális választás a kertészek és a mezőgazdasági szakemberek számára, mert arra készült, hogy kemény és egyenetlen talajon is kiváló teljesítményt biztosítson.
Hátramenettel rendelkezik, amely megkönnyíti a manővereket és a gép megfelelő munkavégzési helyzetbe történő átállítását.
A kapálógép állítható karja nagyban megkönnyíti a munkavégzést.
A kategóriában 3 termék található.
 • MH 197 RKS motoros kapa intenzív munkához

  MH 197 RKS motoros kapa intenzív munkához

  Újdonság!

  Ezt a modellt veteményesekben, kertekben és közepes méretű telkeken történő használatra tervezték, kiválóan egyesíti a kényelmes használatot, az ellenállást és a kiváló szolgáltatásokat.Kompakt és könnyű, ideális a kényelmes munkavégzéshez…

  189 901 Ft
  (149 528 Ft + 27% ÁFA) [531.01EUR] / db
 • MH 130 kompakt motoros kapa ház körüli használatra

  MH 130 kompakt motoros kapa ház körüli használatra

  Ideális ház körüli használatra, kis veteményesben, különféle rendszeres és aktív munkavégzéshez, pl. vetés előtti talajmunkák, virágok, palánták ültetéséhez barázdák, továbbá a talaj levegőztetése, és a szegélyek tisztítása.…

  189 901 Ft
  (149 528 Ft + 27% ÁFA) [531.01EUR] / db
 • MH 175 RK motoros kapa ház körüli használatra

  MH 175 RK motoros kapa ház körüli használatra

  Újdonság!

  Ideális magánfelhasználók számára, a föld előkészítéséhez, vetéshez; ezt a modellt a könnyű kezelés, a kis súly és az egyszerű használat jellemzi. Tartozékokról, kiegészítőkről, kérjük, érdeklődjön!     Motor márka/modell…

  159 901 Ft
  (125 906 Ft + 27% ÁFA) [447.12EUR] / db